Business Joomla Themes by Justhost Reviews

Tisztelt Intézményvezető!

Az ADULTUS Felnőttképzést és Szakképzést Támogató Alapítvány a NYITOK Klaszterrel (Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter) együttműködve kidolgozta felnőttképzési minőségbiztosítási rendszerét. A minőségbiztosítási rendszer alapjául szolgált az a Bertalan Tamás és Rettegi Zsolt által 2004. óta fejlesztett, és több mint száz felnőttképzési intézményben bevezetett minőségbiztosítási rendszer, amely a minőségirányítási alapelveket, és a felnőttképzési folyamatok jellemzőit foglalja áttekinthető, könnyen adaptálható keretbe. A rendszer továbbfejlesztésében részt vett Nagy Zsolt felnőttképzési szakértő, a NYITOK Klaszterbizottság elnöke.

Az általunk összeállított minőségbiztosítási (minőségirányítási) rendszer megfelel a felnőttképzési jogszabályokban meghatározott minőségügyi követelményeknek, különös tekintettel a minőségirányítási keretrendszerre vonatkozó elvárásokra.

Az általunk kialakított rendszer kiemelendő előnye, hogy egységes szerkezetbe foglaltan tartalmazza azokat a tanácsokat, tippeket, információkat, és a rendszer működtetéséhez szükséges dokumentum sablonokat, mintákat, amelyek alapján a rendszert választó intézmény akár önállóan is adaptálni tudja saját intézményére. Ez a megközelítés, és maga a rendszer is már számos engedélyezési eljárásban vizsgázott kiválóan az elmúlt hónapokban. Rendkívül pozitívak a bevezető intézmények visszajelzései.

A teljes rendszer olvasható változata 2014. május 15-től néhány adat megadása után letölthető a következő linkről: Kézikönyv
A kifejlesztett rendszer letöltése tájékozódás céljából semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a rendszer részbeni, vagy egészbeni felhasználására azok jogosultak, akik regisztrálnak az Adultus Alapítvány honlapján, és megfizetik a 40.000 Ft + ÁFA regisztrációs díjat.

A honlapon a regisztráció menüpont alatt töltse ki az űrlapot és e-mailben szíveskedjen visszaküldeni az itt letölthető (Regisztrációs lap letöltése) regisztrációs lapot  az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímre.

Az Ön által megadott címre postázzuk a számlát a regisztrációs díjról, melynek beérkezése után eljuttatjuk a kézikönyv szerkeszthető változatát a megadott e-mail címre.

A regisztrált felhasználók közül azoknak, akik nem önállóan kívánják bevezetni a rendszert, szakmai, módszertani támogatást igényelnek a következő szolgáltatásokat ajánljuk:

1. Csoportos felkészítés (6 órás felkészítés díja 15.000 Ft + Áfa /fő részvételi díj ellenében)

2. Helyszíni bevezetési/adaptációs tanácsadás (intézményméret és intézményi igények alapján egyedi ajánlatot teszünk – átlagos intézményméret, és komplexitás mellett a tanácsadási szolgáltatás díja 60.000 Ft +Áfa)

3. Bevezetési audit (intézményméret és intézményi igények alapján egyedi ajánlatot teszünk - átlagos intézményméret, és komplexitás mellett a tanácsadási szolgáltatás díja 60.000 Ft +Áfa)

A rendszer bevezetéséhez, engedélyezési eljárás során történő felhasználásához a fenti szolgáltatásokat nem kötelező igénybe venni.

A Tudáspont Kft-vel együttműködve vállaljuk az Adultus Alapítvány minőségbiztosítási rendszerét bevezető intézmények külső értékelését. Kérdéseivel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésre, írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre.

Bertalan Tamás
felnőttképzési szakértő

Nagy Zsolt
felnőttképzési szakértő

Rettegi Zsolt
felnőttképzési szakértő